Addon Domain

Discussion in 'Free Hosting' started by Tupac, Apr 10, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Tupac

    Tupac Member

    Messages:
    131
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi, I get an error trying to add a domain. I am on stoli.

    There was a problem creating the addondomain. Show Details
    Error from park wrapper: ___.com is already configured.

    The domain is not configured however, and is not listed on the addon domains list.

    After a quick google search I found this:
    Can someone do this for me? Thanks.
     
  2. stpvoice

    stpvoice Community Support Rep Community Support

    Messages:
    5,987
    Likes Received:
    212
    Trophy Points:
    63
    Hello there,

    I saw one of these similar to this earlier today. What is the domain you're trying to park?
     
  3. Tupac

    Tupac Member

    Messages:
    131
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
  4. MaestroFX1

    MaestroFX1 Community Advocate Community Support

    Messages:
    1,577
    Likes Received:
    60
    Trophy Points:
    0
    Which com domain are you talking about - csu*** or mortified*** ?

    csu - is working !
    mortified - has expired. So, get it re-registered first.
     
  5. Tupac

    Tupac Member

    Messages:
    131
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi thanks for the reply, I let mortified expire. I am trying to add: [​IMG]
     
  6. stpvoice

    stpvoice Community Support Rep Community Support

    Messages:
    5,987
    Likes Received:
    212
    Trophy Points:
    63
    That domain seems to work normally, even though you got the error.
    Wait up to 72 hours for the default page to clear, and if it's still not working, post back and we can investigate further.
    It appears as though the domain has been added, it's just not in the system, so you can't see it.
     
  7. Tupac

    Tupac Member

    Messages:
    131
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    72 hours? It has been almost a month. I don't think it is working normally.

    The domain is not configured correctly, I don't have access to the webistes directory...
    How can I edit files when it is not in the system, and i cant see it?...
     
  8. stpvoice

    stpvoice Community Support Rep Community Support

    Messages:
    5,987
    Likes Received:
    212
    Trophy Points:
    63
    What is the error you get when you try to load it? See if it's the same as mine.
     
  9. Tupac

    Tupac Member

    Messages:
    131
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I see the same page. My problem is that I do not have access to change anything on the website, because the domain is not configured correctly.
     
  10. Tupac

    Tupac Member

    Messages:
    131
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
  11. DeadBattery

    DeadBattery Community Support Team Community Support

    Messages:
    4,018
    Likes Received:
    120
    Trophy Points:
    0
    Hello,
    I am going to escalate this thread to a support ticket where a staff member will be able to directly assist you.
    To view the support ticket, click on the yellow bar at the top of this page.
    *****Escalating Thread*****

    Regards,
    DeadBattery
    x10Hosting Community Support
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page