Anyone else getting a login error?

Discussion in 'Free Hosting' started by nibitx10, Nov 22, 2017.

  1. nibitx10

    nibitx10 New Member

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Trying ti login from the site itself and it says that it experienced a issue on their side.
     
  2. marlene6

    marlene6 New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Yes, I am getting the same message. My account was suspended due to inactivity for 30 days. When I attempt to reactivate it, using the link provided in my email, I get the following message:
    An error was encountered on our end
    We're experience trouble processing your sign-in. Please
    and try again.
     
  3. nibitx10

    nibitx10 New Member

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    S
    Ee what's weird for me is that my account wasn't suspended. I can still access my site like normal. Just can't get into my cpanel :/
     
  4. Anna

    Anna I am just me Staff Member

    Messages:
    8,482
    Likes Received:
    259
    Trophy Points:
    83
    I see this for my account as well, I have also sent a message to higher up staff that should be able to take a look, have not heard back yet though.
     
  5. nibitx10

    nibitx10 New Member

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Yeah support is super slow here. Will only take 10 thousand years..
     
  6. eastbour

    eastbour New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I am getting the same. I emailed support last night and received a reply at about 9.15pm gmt, telling me there was a problem & it should be fixed by now. However I still have the same problem when trying to log in to cpanel.
     
  7. toddolix

    toddolix New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
  8. iammarv2

    iammarv2 New Member

    Messages:
    22
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
  9. ttveox10

    ttveox10 New Member

    Messages:
    10
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    1
    I have the same problem. I emailed support and here is the answer (of course i have done everything they said and still can't get acces to my cPanel):

    Hello,

    Some users did experience a issue logging into and creating a free web hosting account within the last 24-48 hours. These problems have been fixed and all users still seeing a error screen should try clearing the browsers cache, history and cookies, reloading the page and then trying to log into the service again.

    I hope this helps! Please let us know if you are still having a issue with the service and if so please provide the specific error message you are seeing.

    x10.JPG
     
  10. Anna

    Anna I am just me Staff Member

    Messages:
    8,482
    Likes Received:
    259
    Trophy Points:
    83
    Could you please try now? I've been on chats with the sysadmin and my account is at least back to proper function now.
     
  11. ttveox10

    ttveox10 New Member

    Messages:
    10
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    1
    Thank you Anna :) I was able to log in to my cPanel for about 30 minutes, but now i am trying to log in again and now there is a message that says "An error has occurred processing your request."

    x10error.JPG
     
  12. rdsbx10h

    rdsbx10h New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I'm getting that message too. Have been for 3 hours now.
     
  13. revelare

    revelare New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Yep, same here. Glad to know it isn't just me.
     
  14. nibitx10

    nibitx10 New Member

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    no, now instead of throwing that error out it says (An error has occurred processing your request.) I was only able to get into my account once after i had gotten a email saying the issues were fixed. Then it broke again.
     
  15. nibitx10

    nibitx10 New Member

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    yeah same for me, i got into my account for a little bit, then the new error came into play.
     
  16. iammarv2

    iammarv2 New Member

    Messages:
    22
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Hello. Today I notice that my X10hosting account log-in issue is fixed. Thank you.
     
  17. nibitx10

    nibitx10 New Member

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Yeah, but everything is all messed up. IT was saying i needed to readd my domains and websites. however my website was still loading on their nameservers after a cache clear.
     
  18. ttveox10

    ttveox10 New Member

    Messages:
    10
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    1
    It is again not working!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::banghead::banghead::banghead:

    x10.JPG
     
  19. ttveox10

    ttveox10 New Member

    Messages:
    10
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    1
    Hi Anna... it is again not working...

    x10.JPG
     
  20. toddolix

    toddolix New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Same here again...
     

Share This Page