bag lag in apache.

Discussion in 'VPS Talk' started by c740015, Jun 13, 2010.

  1. c740015

    c740015 New Member

    Messages:
    111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi for some reason we installed Cent OS and got everything back up and running.
    Now he website lags 80% of the time. I click a page and it hangs b4 it decides to load.
    Also we have a Shout Box and when typing in there its really slow at responding.
    I have played with the prefork and nothing what I do is making any difference.

    I'm wondering if its the apache that was installed.

    How would i uninstall apache and all the configuration that came with it
    and reinstall apache to the latest version without any problems.
     
  2. c740015

    c740015 New Member

    Messages:
    111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ever since my debain setup all went wrong.. For some reason I have tried centos with kloxo, even went back to Debain and now BIND does not start even on a fresh install using install.sh.
    Had help from zubair where we have now installed webmins and virtualmin with CentOS 5.5

    The website is extremely slow.. Its not usable. U click and wait literally 1 minute for each page to load.
    Now this is really frustrating and its really deturing members from the website.
    Its been down for atleast 4 days now its been running at super slow speeds for another 3 days.
    This is to long. Why is apache so so so slow. What is wrong with the configuration.. Was it installed incorrectly?

    I remember when I setup Debain I got some help from some one from here where apache would not load the website at all.
    But we change the settings in prefork and it was solved. I have tried playing with this for 3 - 4 days now and its not working.

    So right now I'm basically stuck. The website is useless because people cannot navigate. All I am getting is complaints of the website wont load.
    Its taking over 1 min to even start loading 1 page and I can't even use it my self.
    Its worse than free hosting.

    So I dunno what todo.
     
    Last edited: Jun 13, 2010
  3. cepedac922

    cepedac922 New Member

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi,

    Have you tried to ping your server, if yes, post the ping result so we can take a look. try to reboot vps from your Virtuozzo Power Panel. im assuming you use virtuozzo.
     
  4. pornophobic

    pornophobic Member

    Messages:
    32
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Are you still having problems with this?
    If you are, it could be in your configuration, or that some processes are hanging.
     

Share This Page