Email not working

Discussion in 'Free Hosting' started by maidleyx, Jun 4, 2016.

  1. maidleyx

    maidleyx New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I migrated my site from squarespace to wordpress hosted on x10. I was using gmail to manage my mail (support@maidley.com). I am not receiving test emails from my website. My email has stopped working and I do not know what is wrong. help?!
     
  2. erniehan

    erniehan New Member

    Messages:
    11
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    I have had the same problem with email coming from my free web site. I traced it to the security certifications not being enabled on the free account. Apparently when the email got to my Yahoo account it was ignored and not posted because the security certificates in the header were not present. I was never able to get these certificates enabled. If you know how please let me know. I now have a premium account that I pay for learning Internet languages with. The email works on my premium account. Currently my free account can not be accessed from the web. I get the message:
    Domain Does Not Exist
    The web hosting account you're trying to reach no longer exists
     
  3. bdistler

    bdistler Well-Known Member Prime Account

    Messages:
    3,534
    Likes Received:
    196
    Trophy Points:
    63
    when you set up that Premium account did you move (i.e. have the 'move' option checked) your free-hosting account over to it ?
     
  4. maidleyx

    maidleyx New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi @bdistler . My wordpress site is still not sending emails to me. I have sent you my dns info if that can help....
     
  5. Dead-i

    Dead-i x10Hosting Support Ninja Community Support

    Messages:
    6,084
    Likes Received:
    366
    Trophy Points:
    83
    Hi maidleyx,

    I'm seeing lots of emails from your account in the last few days being sent to youremail@domain.com, so I would assume your email script hasn't been configured properly. Please can you check this? :)

    Thank you,
     
  6. wmedrano

    wmedrano New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    E-mail not working for me either. use to work fine.

    Sorry, we were unable to deliver your message to the following address.

    <autodesk@wmedrano.com>:
    Remote host said:
    550 relaying denied for <autodesk@wmedrano.com>
    [RCPT_TO]
     

Share This Page