Resolved Error on Cpanel button and Apache message on web site

Discussion in 'Free Hosting' started by petex10h, Jul 24, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. petex10h

    petex10h New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I have a similar problem to others;
    01) I can login but get "Standby" then "error" while pressing the Cpanel button.
    02) When accessing the web site HTML (pete.x10host.com) I get the "Apache is functioning normally" or a timeout. Today I get a return to browser home page.

    I have changed password successfully so the account is active. Any advice is appreciated.
    Cheers, Pete
     
  2. Anna

    Anna I am just me Staff Member

    Messages:
    10,430
    Likes Received:
    444
    Trophy Points:
    83
    There is a requirement to log in at least once every 30 days to keep a free hosting account active. Relying on an email as the sole reminder is not advised.

    During end of first week in March, as part of our maintenance that was announced in mid December, we purged all accounts that had no login activity during the last 60 days prior, your account was outside that 60 day mark and even more so outside of the 30 day requirement for free hosting. Prior to our purging you last logged into your account on December 11th.

    Initially we said cutoff for restores would be one week, purge was started on the 4th or March, meaning in reality we should not restore anyone past Sunday 15th, though we extended it a little bit extra, but it was said that the last cutoff date would be on Sunday March 22nd.

    You're lucky though that the restore is still possible for your account.
    I'm running the restore now and the account should be good to go in a few minutes.
     
  3. petex10h

    petex10h New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thank You, works fine now.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page