Free Hosting Issue

Discussion in 'News and Announcements' started by Corey, Jul 13, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Corey

    Corey I Break Things Staff Member

    Messages:
    34,552
    Likes Received:
    183
    Trophy Points:
    63
    Our datacenter is having issues with the private network... unfortunately free hosting is run off of the private network. We're waiting for an update regarding this.
     
  2. lcdps101

    lcdps101 New Member

    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Do you know how long this will take
     
  3. x10lover

    x10lover Member

    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Oh that's very bad. Any eta please?
     
  4. Corey

    Corey I Break Things Staff Member

    Messages:
    34,552
    Likes Received:
    183
    Trophy Points:
    63
    It is coming back now, I am restarting the necessary services.
     
  5. x10lover

    x10lover Member

    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Nice.Thank you so much for quickies. :)
     
  6. seijodo97

    seijodo97 New Member

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    While it is down, would it be a problem to update PHP to the latest version?
     
  7. Jessica.C

    Jessica.C Member Prime Account

    Messages:
    377
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    phew I thought all my files were deleted or something
     
  8. Smith6612

    Smith6612 I ate all of the x10Pizza Community Support

    Messages:
    6,518
    Likes Received:
    48
    Trophy Points:
    48
    It was mentioned somewhere in a thread recently that any software upgrades x10Hosting performs need to be tested first on cPanel. Can't really upgrade and hope all goes well. That's usually going to result in trouble.
     
  9. x0a.cake36

    x0a.cake36 New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Is it fixed for everyone already? Because my website is redirecting to /cgi-sys/.x10hosting.com which doesn't exist.


    [edit]
    It's fixed now. Thanks!
     
    Last edited: Jul 13, 2011
  10. upiguy

    upiguy New Member

    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    You took care of that rather fast.
    One moment it was down, the next it was back up again.

    Koodos to you, good sir.
     
  11. Corey

    Corey I Break Things Staff Member

    Messages:
    34,552
    Likes Received:
    183
    Trophy Points:
    63
    PHP\MySQL\cPanel\FTP etc should be up. I am working on restoring sessions properly to PHP right now.
     
  12. donaldsdockforums63

    donaldsdockforums63 New Member

    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My site still has the 404 error. Now there is a bunch of pages that are temporarily unavailable.
     
  13. Corey

    Corey I Break Things Staff Member

    Messages:
    34,552
    Likes Received:
    183
    Trophy Points:
    63
    All services should be back online.
     
  14. donaldsdockforums63

    donaldsdockforums63 New Member

    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My site's homepage still has the 404 error for me. I'm not sure if anyone else has it but it still has the error for me. I will try clearning my cache, cookies and history.
     
  15. Corey

    Corey I Break Things Staff Member

    Messages:
    34,552
    Likes Received:
    183
    Trophy Points:
    63
    It loads here, clearing your cache should resolve it.
     
  16. donaldsdockforums63

    donaldsdockforums63 New Member

    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  17. klsanjoh8456

    klsanjoh8456 New Member

    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    my website is down, is it because of the database issue? cause i can't even access my cpanel
     
  18. SierraAR

    SierraAR Community Advocate Community Support

    Messages:
    827
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    18
    The network issue was resolved four hours ago. Any issues you have now are unrelated.
     
  19. vv.bbcc19

    vv.bbcc19 Community Advocate Community Support

    Messages:
    1,524
    Likes Received:
    92
    Trophy Points:
    48
    Dear klsanjoh8456,
    Your site loads here, clearing your cache should resolve it.
    Good luck.
     
  20. klsanjoh8456

    klsanjoh8456 New Member

    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    thanks, i have cleared my browsers cache but it still says "The server at kalaonline.co.cc is taking too long to respond." if its unrelated to the network issue then i will make a support ticket hoping to find a solution.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page