I cannot send HTTP GET request to my site!

Discussion in 'Free Hosting' started by zonitx10, Mar 14, 2019 at 2:40 AM.

  1. zonitx10

    zonitx10 New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello, I've been experiencing a fairly strange issue.

    So whenever I'd do a HTTP GET request to my site domain (http://zonit.x10.mx/api/getstatus.php)

    Just to get the raw text, it'll instead give me this
    (https://hastebin.com/koderopawi.xml)

    It says my website/account has been suspended? But I'm still able to go to my CPanel, FileZilla, Upload stuff as normally. I'm not sure whats causing this but surely it has to be a false error from the free web hosting itself.

    How I discovered this was using a code to get the output from my site.
    Coded it in R-Lua 5.2/3

    Code:
    local HttpService = game:GetService("HttpService")
    local GetPlayers  = HttpService:GetAsync("http://zonit.x10.mx/api/getgameplayers.php?id=975201872")
    
    refreshrate = 1 ; while wait(refreshrate) do
    print(GetPlayers)            ; end
    
     
  2. reecehai

    reecehai Member

    Messages:
    34
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    I get this:

    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"></meta>
    <title>zonit's api</title>
    <meta name="description" content=></meta>
    <meta name="theme-color" content="#ff0004" />
    </head>How many friends does this user have? :
     
  3. reecehai

    reecehai Member

    Messages:
    34
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8

Share This Page