I JUST SEE BLANK PAGE INSTEAD OF MY WEBSITE

Discussion in 'Free Hosting' started by indyfarm, Oct 9, 2018.

  1. indyfarm

    indyfarm New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Morning to everybody,
    my name is Emanuele and I am trying to understand how to publish the website that I have created through the Sitebuilder of x10hosting.

    This is my domain: indyfarm.x10host.com and I have created my website on that, using the infinitysrv website builder. I have used one of the standard themes, and it should be for free.

    However, if I write the domain on the browser, I just got a blanket page.

    I have also switched on the display errors from the cpanel, but it is still not working.

    Is there someone which can help me to solve my problem?
    Thank you so much
    emanuele
     
  2. lylex10h

    lylex10h Active Member

    Messages:
    838
    Likes Received:
    58
    Trophy Points:
    28
    • Like Like x 1
  3. indyfarm

    indyfarm New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thank you for your reply.

    You are right, right now I can see the content. But I have an other problem right now. I have redirected the http://indyfarm.x10host.com/ url to the following url http://iyfarm.com using the cpanel X (redirect functions), following the guidelines that I have found online. I am owning this url http://iyfarm.com

    Unfortunately, if I try to do that, I can't see the content again. Could you explain me why?

    thank you a lot
     

Share This Page