My website is not resolving

Discussion in 'Free Hosting' started by nandifamily, Apr 20, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nandifamily

    nandifamily Member

    Messages:
    174
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    I have a website hosted on x10's free server vox.

    My main domain name nandi.tk is correctly pointed to the nameservers:
    ns1.x10hosting.com
    ns2.x10hosting.com

    Yet, I get a domain/host not found error while trying to view my site. It was working fine all the while until now. My DNS is okay and flushed. But still my site is not resolvable.

    Please have a look. My hosting account name is: nandi
     
  2. descalzo

    descalzo Grim Squeaker Community Support

    Messages:
    9,375
    Likes Received:
    327
    Trophy Points:
    83
  3. nandifamily

    nandifamily Member

    Messages:
    174
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
  4. hbazer

    hbazer Member

    Messages:
    398
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    While the link in descalzo post (above) shows no [ A ] or [ NS ] DNS records on the Internet - it says nothing about x10Hosting's nameservers which have no records for domain [ nandi.tk ]

    This link shows your domain name provider - dot.tk - has set [ ns1.x10hosting.com ] and [ ns2.x10hosting.com ] as your Domain Nameservers - but not the date and time they were last set
    http://whois.domaintools.com/nandi.tk

    This link shows where the error is --> http://www.intodns.com/nandi.tk
    I would try to 'reset' or 'set' the zone record for domain [ nandi.tk ] in --> cPanel --> Domains --> Advanced DNS Zone Editor
     
  5. nandifamily

    nandifamily Member

    Messages:
    174
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Thanks for pointing out the exact problem. I have reset the records and everything is working well now.

    Thank you all once again.

    Sent from my HTC HD2 using Tapatalk HD
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page