New Site Builder

Discussion in 'News and Announcements' started by Corey, Nov 26, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zen-r

    zen-r Active Member

    Messages:
    1,937
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    A number of people have been saying for many weeks now, both in this thread (eg. http://forums.x10hosting.com/news-announcements/91427-new-site-builder-5.html#post539620 ) and elsewhere, that they can't use SiteBuilder because it won't accept their username & password.

    I have tested this in the past & got this same problem - & still do.

    I've never seen a response from staff about this.

    Does login work for anyone or is it unuseable for us all? Is it broken, or are we doing something wrongly? :)
     
  2. whizynix02

    whizynix02 New Member

    Messages:
    95
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i have a different problem on it.. i registered and gain access to may control panel,, but when i view my site.. it display only the text and no design... some part has an error displayin on it...



    what i do is i re-install it again... same process... then it work... hopefully that i won't get same error... it's hard to start a site... :) but is is great to have a site builder in x10...


    i know that this is in test... hopefully problems and bugs would be fix... my worries how can i retrieve the info i already made...


    but i know x10 people are working on backups.. :)



    -----------this is my site here in x10
    http://www.whizynix.x10hosting.com/
     
    Last edited: Jul 24, 2009
  3. zen-r

    zen-r Active Member

    Messages:
    1,937
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Why do you keep thinking it might be in test? IT'S NOT IN TEST ;

    Anyway, hopefully a member of staff can eventually answer these queries & help sort any problems?...........:dunno:
     
    Last edited: Jul 24, 2009
  4. whizynix02

    whizynix02 New Member

    Messages:
    95
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0

    ooops sorry... what i mean is there are bugs... sorry for the word test...

    my site is http://whizynix.x10hosting.com/ .. it is functioning well.. i put some dummy contents to fill up empty contents.. . hehe ...
     
  5. tjrana0

    tjrana0 Member

    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6



    this isn't new anymore
     
  6. isissun

    isissun New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  7. djaber

    djaber New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    thank you very much
     
  8. frins

    frins New Member

    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    It's an easy and nice tool to use. The templates are cool!
     
  9. cynch1

    cynch1 New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i love the sitebuilder!!! since i dont know how to use frontpage or dreamweaver. Tnx so much for this!:cool:
     
  10. bradwis

    bradwis New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'll have to look at the templates later on.
     
  11. corynne

    corynne New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I too am having the login issue.
     
  12. bradym

    bradym New Member Prime Account

    Messages:
    71
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Who does this update apply to? I don't use any x10 templates. I just ftp all my Dreamweaver files in from home. I followed the link to my cPanel, but didn't see anywhere to update anything to PHPv2. Do I need this?

    Thanks for helping me out on this.
     
  13. a.c.e.webbuilder

    a.c.e.webbuilder New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Tried the new sitebuilder, just to get something quick and dirty.
    Kept getting error messages during phase 3, until I figured out that I had tried to use it too soon (had just created account, etc.).

    FINALLY got ftp access, and then site creation finished normally, EXCEPT::rant2:
    when phase 3 completes, I get the following helpful :dunno: page:

    [FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif]Congratulations![/FONT]

    Your new website has been created, it's available here:

    You can modify your website, add new subpages or photos!
    To edit your website, use this URL address:


    Username and password must be entered, use the same username (login) and password as you have used here.
    [FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif]Good luck![/FONT]

    The flaw in the above is that the links wont work, until the "www." is removed.[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif]:pat:
    [/FONT]​

    Dont know who to send this to so the "undocumented feature" (bug) can be fixed!
     
  14. computerwis

    computerwis New Member

    Messages:
    80
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    I am unable to log on to the site builder. Instead I replaced it with a forum.
     
  15. adamparkzer

    adamparkzer On Extended Leave

    Messages:
    3,745
    Likes Received:
    81
    Trophy Points:
    0


    I'm getting a "Domain Available!" page, even after removing the "www." You may want to check your settings in your Account Panel to make sure that you have set up your subdomain properly.

    http://x10hosting.com/panel.php?modifyaccount
     
  16. whizzy

    whizzy New Member

    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    very nice feature, good way to study html for newbe's ;) make your site, look at source and learn :D
     
  17. twinlight

    twinlight New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thank you very much. I ve been trying to use it for d very beginning but it's slightly tough owing to configuring the ftp client.anyway it's fine now. plz do note that the automic configuration does not run after i downloaded it, so i had to use the manual setting. may be you can check the setting again as other people might be affected as well. thx for d gud work. cheers.
     
  18. marryroy

    marryroy New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hello...
    I read your post and also take a look of your links.They are really wonderful.the new site which you have created is wonderful.Please do continue your work.Thank you for sharing the comment...
     
  19. divyu8096

    divyu8096 New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    how to upgrade to phpv2....................... thanks for da help in advance
     
  20. Smith6612

    Smith6612 I ate all of the x10Pizza Community Support

    Messages:
    6,518
    Likes Received:
    48
    Trophy Points:
    48
    We no longer use that system. That existed from 2008 and past. Everyone is on PHPv2 now. As far as I know, you should already be on it unless there is something up with the new server you're running on.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page