new site not loading

Discussion in 'Free Hosting' started by 08hybridok, Aug 22, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 08hybridok

    08hybridok New Member

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I'm trying to figure out if my ISP is blocking free hosting sites, or if there's something else I need to do.
    I bought a new .com yesterday, and setup with 000 & then X10 a few hours later. Neither site is loading. I left the nameservers pointing to X10 for 24+ hour now & it still won't load on my home PC's (ATT Uverse); but will load from my phone (not AT&T).
    I can access it using the X10host.com name; just not the normal .com address (purchased with godaddy).
    I can access it if I change my computers DNS to google's. (my modem can't change/access the DNS settings)
    Problem is it's a local site & 1/2 my users will be AT&T the other 1/2 Cox (cable)
    www.jetprideband.x10host.com
    www.jetprideband.com

    Is it AT&T, or should I be looking elsewhere for a fix?
     
  2. Dead-i

    Dead-i x10Hosting Support Ninja Community Support

    Messages:
    6,084
    Likes Received:
    367
    Trophy Points:
    83
  3. bdistler

    bdistler Well-Known Member Prime Account

    Messages:
    3,534
    Likes Received:
    196
    Trophy Points:
    63
  4. 08hybridok

    08hybridok New Member

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thanks, I figured they were up; I just can't get to them from home :(

    I tried the cache clearing; & restarted the browser, still no luck.

    On 1 computer I changed the network adapter DNS to google's instead of obtain automaticly, and it will load. What does this mean (It's been a loooong time since I worked on web sites, my brain's not as sharp as it once was)
     
  5. descalzo

    descalzo Grim Squeaker Community Support

    Messages:
    9,375
    Likes Received:
    327
    Trophy Points:
    83
  6. 08hybridok

    08hybridok New Member

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ping: could not find host jetprideband.com
    Tracert: unable to resolve target system name jetprideband.com
     
  7. 08hybridok

    08hybridok New Member

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    ping was fine & attached tracert from the PC with google DNS
     

    Attached Files:

  8. 08hybridok

    08hybridok New Member

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Maybe I was to impatient; maybe thigs got fixed, but it seems I can finally see my site at home now!
     
  9. essellar

    essellar Community Advocate Community Support

    Messages:
    3,295
    Likes Received:
    227
    Trophy Points:
    63
    Impatient. When your ISP caches a page, you have to wait for it to "age out"; there's nothing you can do in the meantime.
     
  10. Livewire

    Livewire Abuse Compliance Officer Staff Member

    Messages:
    18,166
    Likes Received:
    215
    Trophy Points:
    63
    Also some DNS providers don't update for up to 72 hours; most do within 24, but there's a reason I now use OpenDNS instead of trusting Charter's ;)
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page