Problem with email

Discussion in 'Free Hosting' started by hubforu2, Jan 27, 2018.

  1. hubforu2

    hubforu2 New Member

    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I've contacted namecheap since I have email hosting from them but connection keeps getting refused. I've got an email from them saying this...

    Could you please let me know asap thanks.
     
  2. hubforu2

    hubforu2 New Member

    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Bump nobody here to help where are all the staff please?
    Also I've tried using cPanel email but all the messages go to spam box for example I have xenforo forum installed and I tested an account by creating one checked my gmail inbox since my forum requires activation and the message was in spam box... :/

    Yes I have valid license for xenforo if need proof let me know.
     
  3. lylex10h

    lylex10h Active Member

    Messages:
    664
    Likes Received:
    43
    Trophy Points:
    28
    For starters, what's your domain? Have you setup DKIM and SPF?
     
  4. hubforu2

    hubforu2 New Member

    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thank you for the reply also my url is https://forumkernel.xyz also no I don't know how to setup dkim or spf in cloudflare..
     
  5. lylex10h

    lylex10h Active Member

    Messages:
    664
    Likes Received:
    43
    Trophy Points:
    28
    https://mxtoolbox.com/domain/forumkernel.xyz/ (Mail Server) shows that you have a SPF record.
    To add DKIM in CloudFlare, go to DNS. For the type select "TXT", for Name "default._domainkey" and Content can be found in "Email Authentication" section of cPanel (I think)
     
  6. hubforu2

    hubforu2 New Member

    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Confused sorry? :/ Also pretty sure I had this before and port 587 and 465 didn't still work.
    [​IMG]
     
  7. lylex10h

    lylex10h Active Member

    Messages:
    664
    Likes Received:
    43
    Trophy Points:
    28
    Below is the DKIM record for forumkernel.xyz that I found on ns1.x10hosting.com :
    v=DKIM1; k=rsa; p=MIIBIjANBgkqhkiG9w0BAQEFAAOCAQ8AMIIBCgKCAQEAyNemB0Y3BgKwDRMfWggRXM8FPA5fM31PoG3z+/ksWJh0Bb0Kk8ie7+Ea7OKGafNHLvLms67rcLhys/XPZlM0+99l/vSzjowYvuALCRkFceL3DLHXrblotqZKZaqmeIO2/UIuqxaETBApfNBs/UYzLTn95eVfLcwmfW7L9re3PqKMNaOZdwB1d6ZL5XObvA1jCTXJ+eGSjtBJIyjOiuz1F1tr7TbJr0zl7hcwOnGvMyZ/5pP05J2xaRFfMbmcSas5s9nVNA1OWPob2xPs65B+fyNkGXxxfNeA3t8WSP8D2nCaqkdtDgVc1N4ZR0NgarI1U1jVEP1sfxU2+lzBS5Uc5QIDAQAB;

    Add that to your CloudFlare DNS, wait for propagation, send an email from cPanel webmail to gmail and see if it shows in spam.
     
  8. hubforu2

    hubforu2 New Member

    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    @lylex10h This is what I have and is it right?

    [​IMG]
     
  9. lylex10h

    lylex10h Active Member

    Messages:
    664
    Likes Received:
    43
    Trophy Points:
    28
    Change the Name value from "forumkernel.xyz" to "default._domainkey"
     
  10. hubforu2

    hubforu2 New Member

    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Right done, anything else?
    [​IMG]
     
  11. lylex10h

    lylex10h Active Member

    Messages:
    664
    Likes Received:
    43
    Trophy Points:
    28
    Looks right... Did your domain get deleted? I ran a whois on forumkernel.xyz at https://nic.xyz/whois and it stated "The queried object does not exist: previous registration D60162158-CNIC was purged on 2018-01-30T19:30:11.0Z (DOMAIN NOT FOUND)"
     

Share This Page