[Review]My Gaming Forum

Discussion in 'Review My Site' started by ogcforum15, Dec 8, 2010.

  1. ogcforum15

    ogcforum15 New Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hey all:D I`ve just made a new gaming forum, not much to say.. anyway please review the site and tell me what I did well and what I should do, change or add etc.

    site: http://www.gaming-plaza.com

    Thx in advance:D
     
  2. wazza6

    wazza6 Member

    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    The site is really cool, but your GP image has problems, you set it to repeat and I see a white stripe under the login link and the left part of the GP image. My resolution is 1440x900.
    [​IMG]
    full size screenshot: http://img3.imageshack.us/img3/8545/problemgj.png
     
    Last edited: Dec 12, 2010
  3. krofunk

    krofunk New Member

    Messages:
    216
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0

    this is the only fault that I can see, other than that..GOLD STAR!
     
  4. hungphuong183

    hungphuong183 New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Your Hosting Account is Suspended</STRONG>
    Your account has been suspended by x10Hosting's administration. More information regarding this may be viewed under the account management system on x10Hosting.com.
    ?????:confused:
     
  5. ogcforum15

    ogcforum15 New Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    It was because I had high cpu usage for some reason:confused: unsusoended now though..

    ---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------

    Thx:p Im on a smaller screen, so I made so It will fit my screen, my resolution is 1280*1024, lol:p I will fix that8)
     

Share This Page