Site hijack!

Discussion in 'Off Topic' started by shaunak, Sep 24, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. shaunak

    shaunak New Member

    Messages:
    320
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    This is not related to x10hosting but I figured this is the only place where I would get an answer.

    Hi,

    My site is: http://www.shaunak.ws

    Occasionally, when I type my site's address without the "www" [http://shaunak.ws] I am redirected to a strange page filled with advertisements.
    Screenshot1: http://imageshack.us/photo/my-images/405/problem1d.png/

    However the correct site loads if I type the "www", [http://www.shaunak.ws] the page loads properly:
    Screenshot 2: http://imageshack.us/photo/my-images/42/problem2l.png/

    I have had this site for a long time now, and have never faced this problem.

    My hosting provider is http://www.whost.in/
    I contacted them but they could not identify the problem.
    My domain name registrar is http://www.netlynx.com/
    Even they could not identify the problem.

    This is a major issue for me and I am frustrated with my hosting provider's replies.

    Please tell me what I need to do to resolve this?
     
    Last edited: Sep 24, 2012
  2. descalzo

    descalzo Grim Squeaker Community Support

    Messages:
    9,375
    Likes Received:
    327
    Trophy Points:
    83
  3. shaunak

    shaunak New Member

    Messages:
    320
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks for the link for checking.

    In my registrar's site, I have updated them to
    ns1.lophost.com
    ns2.lophost.com

    I did this a long time ago, but it still does not reflect. Why is that?
     
  4. wwinter

    wwinter Member

    Messages:
    66
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    8
    What is the outcome?
    Normally, www. and no www., the hosting company usually has the server resolving it.
     
    Last edited: Sep 24, 2012
  5. shaunak

    shaunak New Member

    Messages:
    320
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Updated the nameservers, waiting for it to propogate. Lets see if it resolves the issue.
     
  6. jensen

    jensen Active Member

    Messages:
    1,165
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    38
    Another way to resolve the problem - get paid hosting here at http://x10premium.com/
    That way you don't get frustrated. Afterall you came here for answers right? :)
     
  7. SierraAR

    SierraAR Community Advocate Community Support

    Messages:
    827
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    18
    Both the www and non www domains are loading a blog titled 'Shaunak's Universe'. Here's the output from a DNS lookup on network-tools, which shows you have 2 additional nameservers besides the lophost.com ones:

    'ns2.yaghost.com
    ns1.yaghost.com'

    Might wanna check up on those

    --

    IP address: 173.192.176.186
    Host name: www.shaunak.ws

    Alias:
    shaunak.ws
    www.shaunak.ws
    173.192.176.186 is from United States(US) in region North America


    TraceRoute to 173.192.176.186 [www.shaunak.ws]

    Hop (ms) (ms) (ms) IP Address Host name
    1 0 0 0 8.9.232.73 xe-5-3-0.edge3.dallas1.level3.net

    2 Timed out 0 1 4.69.145.12 ae-1-60.edge2.dallas3.level3.net
    3 0 1 0 4.59.36.94 softlayer-t.edge2.dallas3.level3.net
    4 15 15 15 173.192.18.139 ae1.bbr01.cs01.den01.networklayer.com
    5 50 50 50 173.192.18.144 ae0.bbr01.wb01.sea02.networklayer.com
    6 50 50 50 173.192.18.199 ae0.dar01.sr01.sea01.networklayer.com
    7 50 50 50 67.228.118.225 po1.fcr02.sr03.sea01.networklayer.com
    8 50 50 50 173.192.176.186 dedicated.whost.in

    Trace complete


    Retrieving DNS records for www.shaunak.ws...

    DNS servers
    ns2.lophost.com [174.36.183.164]
    ns1.lophost.com [174.36.183.163]
    ns2.yaghost.com
    ns1.yaghost.com

    ---

    IP address: 173.192.176.186
    Host name: shaunak.ws

    Alias:
    shaunak.ws
    173.192.176.186 is from United States(US) in region North America


    TraceRoute to 173.192.176.186 [shaunak.ws]

    Hop (ms) (ms) (ms) IP Address Host name
    1 0 0 0 8.9.232.73 xe-5-3-0.edge3.dallas1.level3.net

    2 0 0 0 4.69.145.12 ae-1-60.edge2.dallas3.level3.net
    3 0 1 0 4.59.36.94 softlayer-t.edge2.dallas3.level3.net
    4 15 15 15 173.192.18.139 ae1.bbr01.cs01.den01.networklayer.com
    5 49 49 50 173.192.18.144 ae0.bbr01.wb01.sea02.networklayer.com
    6 50 50 50 173.192.18.199 ae0.dar01.sr01.sea01.networklayer.com
    7 50 50 50 67.228.118.225 po1.fcr02.sr03.sea01.networklayer.com
    8 50 50 50 173.192.176.186 dedicated.whost.in

    Trace complete


    Retrieving DNS records for shaunak.ws...

    DNS servers
    ns2.lophost.com [174.36.183.164]
    ns1.lophost.com [174.36.183.163]
    ns2.yaghost.com [174.36.183.164]
    ns1.yaghost.com [174.36.183.163]
     
    Last edited: Sep 25, 2012
  8. descalzo

    descalzo Grim Squeaker Community Support

    Messages:
    9,375
    Likes Received:
    327
    Trophy Points:
    83
    Pulled this off of ns1.yaghost.com , which I think belongs to whost.in .

    Tell them to fix the bolded entry. (There actually is a ns2yaghost.com )
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page