Site redirected to x10hosting home?

Discussion in 'Free Hosting' started by bxcrrcr, Jan 5, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kamcraft

    kamcraft New Member

    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thats what I'm hoping as well :) but one of them could at least say we are working on it and whats wrong shouldn't take more then 30 sec you would think.
     
  2. Hoss212

    Hoss212 New Member

    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    The types of systems they are trying to 'fix' should'nt take this long and is not that difficult. So I don't know whats going on. Give it a couple more hours and something should happen....
     
  3. monkey_05_06

    monkey_05_06 New Member

    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    http://meleepta.com/ can be added to the list. This is really rather unfortunate. I know I'm not giving anything in return by getting free hosting, but it doesn't say much for the company. I'll stick around a while longer because from what I saw when the hosting was up this is pretty much the most amazing free hosting plan ever.

    Right now I'm trying out a subdomain. Hopefully it will still work even though I'm setting it up after the fact.

    Okay, I've got my subdomain set up with a copy of my more essential files until the server gets fixed. I tried redirecting via my .htaccess file:

    Code:
    RewriteEngine on
    RewriteBase /
    RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www1.meleepta.com$ [NC]
    RewriteRule ^(.*)$ http://www1.meleepta.com/$1 [L]
    But it apparently didn't work. So, until then...

    However it may be worthy of noting that instead of actually redirecting, I am now just presented with an empty HTML page with the text "Redirecting to http://x10Hosting.com .."

    Actually, viewing the HTML source, I do see the JavaScript redirect window.location = 'http://x10hosting.com/?r=cossacks_htdocs';, however, it apparently is no longer being executed.
     
    Last edited: Jan 5, 2008
  4. abcdefg

    abcdefg New Member

    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    it was ok yesterday but today it's doing it :(
     
  5. psgalaxy91

    psgalaxy91 New Member

    Messages:
    95
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Same problem - my site says "redirecting to X10hosting.com" blah blah blah - it worked fine yesterday - hopefully it will work again soon. :happysad: Could be worse, though...
     
  6. simonrichards150

    simonrichards150 New Member

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    It appears the script is within a html comment tag.

    I guess they broke it :lol:
     
  7. Tomoko

    Tomoko New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  8. kreppi92

    kreppi92 New Member

    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    [​IMG] ;) just joking!
    -Satisfaction
    Guaranteed :D
     
    Last edited: Jan 5, 2008
  9. monkey_05_06

    monkey_05_06 New Member

    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  10. animerth

    animerth New Member

    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Uptime is true

    the server is online the HTTP is not so they didn't lie to you
     
  11. Hoss212

    Hoss212 New Member

    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    w00t! Finally somethings being done! :)

    ETA 2 hours
     
  12. justinjk

    justinjk New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    That's good to hear. Can't wait to start working on my site again.
     
  13. matsaleh

    matsaleh New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  14. tonecas

    tonecas New Member

    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Last edited: Jan 5, 2008
  15. antoniofs

    antoniofs New Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  16. srvcti

    srvcti New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    me also facing same problem. Panjika.x10hosting.com also my parked domains vanished. Admin can u help?
     
  17. cr2112

    cr2112 New Member

    Messages:
    100
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  18. nicksite

    nicksite New Member

    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  19. Zenten

    Zenten New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    How do I decrease the high Disk/dev/sda3 (/user) percentage? I am completely new to this so I don't know why that figure would be so high.
     
  20. malakie

    malakie New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have the same problem =( However, it has the message "Redirecting to http://x10Hosting.com .." but doesn't redirect. Just sits there and looks stupid =P.

    Any ideas on when the problem will be resolved?
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page