HTTP ERROR 500 (HELP)

Discussion in 'Review My Site' started by youeatx1, Jul 9, 2017.

  1. youeatx1

    youeatx1 New Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi Guys,

    I just upgraded my account to premium, and my site isn't working anymore.

    I got an HTTP ERROR 500 and I don't know how to solve it...

    Everything was working perfectly before upgrading to premium, I don't know what happened. Somebody told me that it was in the code...

    Here's the link: http://youeat.x10host.com/
    And the parked domain is: youeat.ch


    If anyone can help me very quickly, that would be so nice from y'all !
    I will see after how I could reward my "rescuer" ! :)

    If you need my FTP'S, just ask.


    Thank you in advance !!
     
  2. Anna

    Anna I am just me Staff Member

    Messages:
    8,368
    Likes Received:
    238
    Trophy Points:
    63
    For issues with a premium account you should send in a ticket through the client area of the premium hosting, very few regulars on this forum would have access to check on accounts located on the premium servers.
     
  3. youeatx1

    youeatx1 New Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi Anna.

    Thanks for your answer.

    Unfortunately, a moderator answered my ticket and said that x10Hosting doesn't provide support for this type of problem.

    Maybe is it possible to resolve this via FTP?

    Thanks !
     
  4. youeatx1

    youeatx1 New Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    SOLVED. Thank's!
     

Share This Page